X
Cauta
Wish
Fotoliu rulant cu actionare manuala H011

Fotoliu rulant cu actionare manuala H011

TIMAGO
1,104,00 lei
Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Adauga la favorite

Cadrul fotoliului rulant este fabricat din otel.

Sezutul si spatarul sunt confectionate din material textil sintetic.

Este un fotoliu rulant pliabil.

Roțile din spate sunt din aluminiu si cu pneuri pline, cu diametrul  de 60 cm.

Roțile din față au pneuri pline, iar diametrul este de 20 cm.

Suportii  pentru picioare se pot ridica, sunt detasabili si reglabili in inaltime: 40-49cm .

Cotierele sunt detasabile, pentru a facilita transferul pacientului in/din fotoliu rulant.

Capacitatea  maxima suportata este de 100 kg.

Latimea sezutului este de 45 cm.

 

Utilizare si precautii:

Fotoliul rulant este realizat pentru a fi stabil și sigur. Pentru a deschide fotoliul rulant, actionati asupra celor doua cotiere, impingand catre exteriorul fotoliului rulant. Verificati intotdeauna daca fotoliul rulant este deschis in totalitate. Pentru a plia(inchide) fotoliul rulant, trageti de sezutul fotoliul in sus, si impingeti spre interior cotierele.

Pacientul asezat in fotoliul rulant nu trebuie să își schimbe centrul de greutate.Pastrati intotdeauna centrul de greutate in interiorul perimetrului fotoliului rulant.

Cotierele fotoliului rulant sunt detasabile, pentru a facilita transferul pacientului. Suportii pentru sprijinul picioarelor se pot detasa cu usurinta, si pot fi ajustati pe inaltime, dar nu mai jos de 6,5 cm fata de sol.

Evitați ca pacientul să se aplece din fotoliul rulant. Daca necesita sa se aplece, verificati ca rotile din fata sa fie orientate catre inainte, pentru o mai buna stabilitate. Daca trebuie să luați un obiect plasat în spatele fotoliului rulant, nu va aplecati prea mult, pentru a evita răsturnarea. Utilizați centura de siguranță, pentru a oferi mai multă stabilitate pacientului.

Fotoliul rulant nu poate fi folosit ca si scaun în orice vehicul cu motor. Pacientul trebuie transferat întotdeauna din fotoliul rulant in scaunul masinii.

Nu înclinați fotoliul rulant mai mult de 10%, fără nici un ajutor. Blocați roțile de fiecare dată când transferați pacientul cu un lift. Inainte de a transfera pacientul din fotoliul rulant sau de oriunde din alta parte in fotoliul rulant, blocati rotile de fiecare data. De asemenea asigurați-vă că fotoliul rulant este pe o suprafata plana si stabila. Daca va inclinati spre inainte, asigurați-vă că roțile din față sunt drepte, iar rotile din spate sunt blocate.

La urcarea sau coborarea pe scari, nu se va ridica fotoliul rulant tinandu-l de suportii de picioare sau cotiere. Se ridica tinandu-l numai de cadru si manerele fotoliului rulant. Înainte de a cobori o pantă mai mare de 10%, solicitati sprijin din partea altei persoane.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

Produse similare
whatsapp