X
Cauta
Wish

Afișare:

Baston lemn barbati
36 lei
Baston lemn barbati, maner ,,T"
59 lei
Baston lemn femei, maner ,,T"
44 lei
Baston ortopedic aluminiu
56 lei
Baston ortopedic aluminiu - maner lemn
56 lei
Baston ortopedic din aluminiu cu patru picioare
135 lei
Baston ortopedic din aluminiu cu trei picioare
149 lei
Cadru de mers copii
132 lei
Cadru de mers cu roti
275 lei
Cadru de mers fix
197 lei
Cadru de mers pasitor
210 lei
Cadru de mers pasitor - fix
245 lei
Cadru de mers pasitor - fix
245 lei
Cadru de mers pasitor/ fix
245 lei
Cadru de mers pliabil
221 lei
Cadru de mers pliabil
269 lei
Carja reglabila, cu sprijin antebrat
135 lei
Carja reglabila, cu sprijin antebrat - copii
110 lei
Carja reglabila, cu sprijin subaxilar
147 lei
Fotoliu rulant copii - actionare manuala CB800
1,050 lei
Fotoliu rulant electric CS800
10,720 lei
Fotoliu rulant electric CS810
11,100 lei
Fotoliu rulant cu actionare manuala CP100
1,104 lei
Fotoliu rulant cu actionare manuala CP300
1,264 lei

In categoria Dispozitive de mers veti gasi dispozitive medicale specializate pentru diferite deficiente locomotorii, fie ele efecte ale unor accidente, urmare a varstei inaintate, a unor probleme medicale frecvent intalnite la copiii mici, a unor anomalii genetice. Dispozitivele de mers sunt sustinatoare, cresc mobilitatea si asigura independenta persoanei aflate in incapacitatea de a se deplasa singura.

Pentru cei care sufera de o afectiune locomotorie, un dispozitiv de mers reprezinta un instrument vital, absolut necesar pentru a se putea bucura de mobilitate in scopul indeplinirii nevoilor firesti de hrana, fiziologice, umane. Pe langa suportul fizic pe care il ofera un dispozitiv de mers, acesta asigura si independenta partiala sau chiar totala a individului, cat si sustinerea bunei functionari a sistemului propriu de valori, a starii emotionale atat a purtatorului cat si a mediului uman ce-l inconjoara. Pentru ca o afectiune locomotorie atrage dupa sine si dependenta de cel putin o persoana si degradarea starii de confort atat a “pacientului” cat si a “infirmierului”, mai ales daca afectiunea este urmare a unui accident survenit in decursul vietii sau daca reprezinta un handicap ireversibil.

Dispozitivele de mers sunt din cele mai diverse si sprijina atat copiii care invata sa mearga, adolescentii cu probleme de locomotie, cat si oameni de varsta a doua, sau varstnici. Se pot achizitiona, in functie de necesitate, de indicatia medicului specialist sau de posibilitatile financiare dispozitive de mers ca: scaun cu rotile, fotoliu rulant, fotoliu rulant cu actionare manuala sau electric, cadru de mers, carja, baston, scooter electric, rotator.

Fotoliul rulant este un dispozitiv de mers special creat pentru cei care sunt in imposibilitatea totala de a merge, nu se pot sustine deloc pe membrele inferioare, si aici ne referim la persoanele cu handicap locomotor urmare a unui accident a unei afectiuni medicale, cu handicap locomotor genetic, batrani, invalizi. Fotoliul rulant este de tipul scaun cu rotile cu actiune manuala, fotoliu rulant cu antrenare manuala, fotoliu rulant electric, scooter electric. Bineninteles, cel mai indicat si mai performant ca functionalitate si independenta conferita este fotoliul rulant electric, cu functii din cele mai diverse, cu elemente reglabile, rabatabile, ajustabile, insa costul este mult mai mare.

Rolatorul este foarte util in deplasarea inauntrul casei si in afara acesteia, cu proprietatea de a cara si sustine si alte obiecte. Este indicat varstnicilor si persoanelor cu probleme de echilibru si imobilitate partiala.

Cadrele si carjele sunt dispozitive de mers ajutatoare, care sustin echilibrul in mers daca este afectat un singur membru, sau va confruntati cu o deficienta usoara sau urmare a slabirii musculaturii. Cadrul de mers este atat pentru copii, cat si pentru adulti. Puteti achizitiona, in functie de gravitatea afectiunii si de gradul de dificultate in deplasare: cadru de mers fix, cadru de mers pasitor, cadru de mers pliabil. In general, un cadru de mers este confectionat din aluminiu pentru asigurarea unei optime sustineri a greutatii corpului, cu inaltime reglabila pentru a concorda cu centrul de greutate si inaltimea pacientului. Carja este un dispozitiv de mers folosit, de obicei, de persoane cu dificultate in miscare urmare a accidentarii (luxare, fractura) unuia dintre membrele inferioare. Carja poate fi carja reglabila, cu sprijin subaxilar, cu sprijin antebrat, carja speciala pentru copii, carja pentru adulti; carja este confectionata, de obicei, din aluminiu.

Bastonul este un dispozitiv de mers foarte usor, de sustinere usoara, cu pufere antiderapante, ajustabil sau nu pe inaltime, confectionat din lemn sau aluminiu, baston pentru femei, baston pentru barbati, baston ortopedic.

whatsapp