X
Cauta
Wish

Afișare:

Ciorapi compresivi coapsa cu banda silicon LADY GLORIA 12
84 lei
Ciorapi compresivi coapsa, banda silicon LADY GLORIA 18
94 lei
Ciorapi compresivi coapsa, banda silicon LADY GLORIA 24
160 lei
Ciorapi compresivi coapsa, banda silicon-varf deschis LADY GLORIA 18
97 lei
Ciorapi compresivi dres chilot LADY GLORIA 12
73 lei
Ciorapi compresivi dres chilot LADY GLORIA 18
94 lei
Ciorapi compresivi dres varf deschis LADY GLORIA 18
94 lei
Ciorapi compresivi MAN' SUPPORT 18
55 lei
Ciorapi compresivi pana la genunchi LADY GLORIA 18
47 lei
Ciorapi compresivi pana la genunchi LADY GLORIA 24
94 lei
Ciorapi compresivi pana la genunchi-varf deschis LADY GLORIA 18
49 lei
Maneca compresiva fara degete cl.I
169 lei

Statul in picioare sau pozitia sezand pe scaun pentru perioade lungi de timp, fara a misca picioarele produce pensarea venelor si intoarcerea inceata a singelui catre inima. Umflarea si durerea de picioare sunt primele semne.

Ciorapii compresivi graduali pentru femei si barbati contribuie activ la sanatatea picioarelor tale dar au si un aspect placut si elegant.

Cum functioneaza?

Terapia compresiva inseamna aplicarea unei presiuni controlate asupra venelor de suprafata, mentinand mici diametrele acestora si fortand reintoarecea singelui in sistemul venos profund .

Ciorapii compresivi sunt ideali pentru calatoriile lungi cu autoturismul, avionul sau trenul, pentru toti aceeia care zilnic stau multe ore intr-o pozitie statica  sau cu picioarele incrucisate, pentru perioada de sarcina, pentru cei diagnosticati cu insuficienta venoasa sau limfedem.

Gloria Med are o lunga istorie in domeniul flebologiei, functionand  inca din 1926. De-a lungul timpului compania a evoluat de la manufactura la sisteme complet automatizate asistate computerizat  potrivindu-se perfect cerintelor flebologiei de azi. Azi este un lider in domeniul sau, calitatea produselor sale fiind recunoscute in intreaga lume. 

whatsapp